top of page
Search

Представяне на книгата "Смелостта да бъдеш" | част втора



На 26 октомври от 18:30 часа в бар Спутник ще представим новата книга от поредицата „Смелостта да бъдеш“, която разказва личните истории и опит на смели хора от ЛГБТ общността. Вход свободен.


Героите от историите са хора, ползвали правната програма на „Действие” - някои успешно, други все още в процес, но всички обединени от идеята, че правата трябва да се отстояват.


По време на събитието ще можете да закупите книгата и да се запознаете с участниците в нея, както и със създателите.



 






Книгата е част от дейностите по проект Национална ЛГБТИ правна програма, основната цел на който е овластяване на ЛГБТИ общността чрез осигуряване на пряк достъп до правна защита в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново.


Събитието и проектът се изпълняват с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България (www.activecitizensfund.bg) по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на събитието се носи от "Младежка ЛГБТ Организация Действие" и при никакви обстоятелства не може да се приема, че то отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

79 views0 comments
bottom of page